torstai 6. helmikuuta 2014

KIPINÄ STUDIO - ensimmäinen postaus!

Jeiii! ;)
Kipinä Studio on saapunut nyt myös bloggeriin. Pääset siis jatkossa seuraamaan Jyväskylän cooleimman Personal Trainer -salin menoa ja meininkiä facebookin ja instagramin lisäksi täällä. Luvassa on treenejä, hikeä ja hyvää mieltä.


Mikä on Kipinä Studio? 
Kipinä Studio on tammikuussa 2014 avattu uudenlainen hyvinvointikeskus Jyväskylän Laajavuoren hiihtokeskuksen yhteydessä. 
Ainutlaatuista meillä on se, että sali on varattu vain ja ainoastaan ohjattavan asiakkaan käyttöön.

Kuten jo alussa kävi ilmi, Kipinä Studio on Personal Trainer -sali. Se tarkoittaa sitä, että salilla treenataan trainerin ohjauksella. Valittavanasi on single-, duo- tai group -paketteja. Kipinä Studio tarjoaa myös valmennusta ja virkistystä yrityksille.

Salilta löytyy peruskuntosalivälineistö käsipainoista tankoihin ja taljoista jalkaprässiin. Salilla on tilava toiminnalliseen harjoitteluun pyhitetty tila, jossa harjoitteluun voi käyttää kuntopalloja, kahvakuulia, voimistelurenkaita, hyppylaatikoita tai vaikka pyöritellä traktorin rengasta.

Saimme positiiviseen tiimiimme lisäystä helmikuussa 2014. Timo Hämäläinen aloitti meillä hierontahommat. Voit käydä lukemassa lisää hänen palveluistaan täältä!


Kenelle Kipinä Studio on suunnattu? 
Kipinässä voi treenata ihan kuka tahansa ikään, kokoon tai liikuntataustaan katsomatta. Haluat sitten pudottaa painoa, kiinteytyä, kasvattaa lihaksia tai ylläpitää kuntoasi on Kipinä Studio oikea paikka juuri sinulle. 

Kuinka kaikki sai alkunsa, trainereidemme esittelyt, treeniterveisiä ja paljon muuta luvassa Kipinäblogissa jatkossa!

Terkuin Kipinätiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti