torstai 27. maaliskuuta 2014

Esittelyssä Personal Trainerit

Heippa! Eiköhän olisi jo aika toiselle Kipinän postaukselle. Viimeksi esittelimme hiukan Studiota ja tällä kertaa vuorossa ovat meidän ihanat trainerimme!

Esitelläänpä ensimmäisenä kahdesta se kauniimpi:


Reetta kuvaa itseään trainerina sanoilla positiivinen ja vaativa. Jos asiakkaita pyydettäisiin kuvaamaan Reettaa henkilökohtaisena valmentajana, suurin osa valitsisi varmasti juuri sanat positiivinen ja vaativa. Myös sana iloinen kuvaisi tätä naista erinomaisesti. Reetalla on ainutlaatuinen taito valmentaa positiivisella otteella niin, että asiakas saadaan tekemään kaikkensa. Iloisen blondin salaisuus asikkaidensa motivaation kohottamiseen onkin hyvän palautteen antaminen onnistumisista ja kannustaminen haastamaan itseään aina vielä vähän enemmän: "ja vielä menee kolme toistoa".
Reetan mielestä hyvän treenin tunnistaa, kun tuntuu pahalta oikeissa paikoissa. Omaan treeniinsä hän löytää suurimman motivaation liikunnan tuomasta hyvästä olosta.

Seuraavana vuorossa Kipinän trainereista komein (eli ainoa) mies:


Kipinän hymypoika Joonas kuvaa itseään trainerina kahdella sanalla: iloinen ja vaativa. Joonas kuuntelee asiakasta, suunnittelee treenit iloisella asenteella ja auttaa saavuttamaan tavoitteet vaatimalla paljon. Asiakkaitaan hän motivoi treenaamiseen keskustelemalla ja laittamalla pohtimaan "mikä tekee asiakkaan onnelliseksi".
Se, että aina on kehitettävää, toimii Joonaksella hyvänä treenimotivaationa omalla kohdallaan. "Tiedän, etten koskaan ole paras, mutta yritän olla". Hyvä treeni syntyy Joonaksen mielestä silloin kun se on hyvin suunniteltu, toimii niinkuin pitää, tehdään oikeat liikkeet ja käytetään oikeita suoritustekniikoita.


TRAINERIT VASTAAVAT -OSIO, jotta saatte tutustua heihin lisää..

Paras aika treenille:
R - Aamupäivä
J - Kello 10-14

Parasta treenimusaa:
R - Kaikki menee
J - Radioseven

Parasta työssäsi:
R- Kaikki on hyvää! Asiakkaat ja niiden onnistumiset :)
J - Nähdä ihmisten onnistuvan.

Parasta sinussa:
R - Helpostilähestyttävyys
J - Kai mä oon sosiaalinen kaveri. Eli sosiaalisuus.

Parasta Kipinässä:
R - Ilmapiiri
J - Studio

Sanasta... tulee ensimmäisenä mieleen??


1. Kuntosali

2. Dieetti
3. Hauis
4. Treenikengät
5. Aamupala
6. VO2max
7. Hiki
8. Jutta G
9. Lisäravinteet
10. Olympialaiset

Reetta: 1. painot 2. hetkellinen 3. Joonas 4. Nike 5. kananmuna 6. hyvä 7. ihanaa 8. voimakas 9. oikein käytettynä toimii 10. jääkiekko

Joonas: 1. hauis 2. sixpäk 3. 40cm 4. Nike 5. kananmunia 6. en muista, keskinkertainen 7. selässä 8. tikissä 9. herajauhe 10. Yohan Blake

Lopuksi Reetta ja Joonas kertovat, miksi valita treenipaikaksi Kipinä Studio:
"Uniikki sali, jossa sinut huomioidaan henkilökohtaisesti." "Meillä saa laadukasta, yksilöllistä PT-ohjausta."

Ja hei, olemme saaneet tiimiimme täydennystä! Tällä viikolla saimme Kipinään kolmannen personal trainerin. Eiköhän tehdä hänestäkin pian esittely tänne blogin puolelle :)

Terkuin, Kipinätiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti